2019-11-16 09:02:39

IVANA VLADILO, naša nedavno umirovljena knjižničarka, primila nagradu za životno djelo

Hrvatska udruga školskih knjižničara, strukovna udruga koja okuplja školske knjižničare osnovnih i srednjih škola cijele Hrvatske, ove je godine bila domaćin 48. Svjetskog kongresa školskih knjižničara koji je održan od 21. do 25. listopada 2019. u Dubrovniku pod znakovitim nazivom Okupljanje – osnaživanje – preobrazba: školske knjižnice (Convergence – Empowering – Transformation:  School Libraries) uz sudjelovanje stručnjaka iz 45 zemalja svijeta.

Tom je prigodom naša, nedavno umirovljena školska knjižničarka, Ivana Vladilo za svoj dugogodišnji rad u školskom knjižničarstvu primila Nagradu „Višnja Šeta“ za životno djelo.

Častitamo Ivani izražavajući zadovoljstvo što je svoju profesionalnu afirmaciju ostvarila kao član Stojarske škole za industrijska i obrtnička zanimanja u Rijeci. Zahvaljujemo Ivani na promidžbi i unaprjeđenju rada Škole na čemu je nesebično radila i doprinosila.

Zapisnik povjerenstva:

http://www.husk.hr/wordpress/wp-content/uploads/2019/03/Zapisnik-Povjerenstva-za-dodjelu-Nagrade-Vi%C5%A1nja-%C5%A0eta-za-2019..pdf

 

Trominutni film (prema propozicijama) kojim se I. Vladilo predstavila međunarodnom auditoriju.                                                                                                                             

https://drive.google.com/file/d/1ZBm6B_xm8VCigdk6cnQK6PNcWcH92XnD/view?usp=sharing                   


Strojarska škola za industrijska i obrtnička zanimanja Rijeka